Barbie Fun Club Timisoara
Home » Acasa

Acasa

Bun Venit!

  • Programul este flexibil, ajustat nevoilor dumneavoastra si ale copilului, intre orele 07:30-18:30. Puteti opta pentru program scurt, mediu sau program prelungit.
  • Ne desfasuram activitatea  pe tot parcursul anului,  inclusiv  in timpul vacantelor, cand  organizam excursii, activitati recreative , sportive sau summer-school.
  • Alimentatia copiilor este structurata in 4 mese pe zi ( mic dejun, prima gustare, de fructe,  pranz- gatit in regim propriu, gustarea de dupa- amiaza ), este foarte gustoasa si hranitoare, din ingrediente a caror calitate, prospetime si valoare nutritiva respecta atat normativele in vigoare cat si un princpiu sanatos de nutritie, adaptat varstei.  Meniurile noastre au fost concepute si avizate de medic specialist in nutritie.
  • Odihna si somnul de dupa-amiaza au loc in dormitoare special amenajate, proaspat renovate.
  • Activitatile recreative le desfasuram intr-o sala special amenajata in acest scop, sala de educatie fizica.
  • Activitatile in aer liber se desfasoara intr-un spatiu de 500mp cu gazon, teren de fotbal si de baschet,  loc de joaca cu leagane si tobogane in curte.

Asiguram:

  • asistenta psihologica– evaluare periodica, consiliere si logopedie asigurate de d-na psihopedagog scolar cu experienta.
  • control si asistenta medicala permanenta asigurate de asistenta medicala, precum si de medicul institutiei.

Toate acestea sunt asigurate in CONDITII DEOSEBITE, de catre un PERSONAL DE EXCEPTIE  format din cadre didactice calificate si cu performante deosebite in integrarea, dezvoltarea si educarea copiilor.

Ce propunem?

Ingrijire si educatie individualizate, bazate pe cunoasterea particularitatilor si nevoilor fiecarui copil in parte.

Educatie prin joc si descoperire, activitati captivante si amuzante, intr-un mediu creativ si recreativ.

Programul nostru cuprinde teatru de papusi, seminarii si ateliere impreuna cu parintii, sedinte foto, precum si cursuri de inot, karate, educatie fizica,pian, arte, limba engleza, limba germana(optional), dezvoltarea limbajului, stimulare senzoriala si motrica, la grupa de 1- 3 ani, cu doamna psiholog .

Activitati in limbile engleza si germana, dar si activitati care ne ajuta sa deprindem bunele maniere si regulile de buna- purtare necesare in familie si in societate.