Ştiri - Barbie Fun Club
Home » Ştiri

Inscrieri 2021

Efectuam inscrieri la toate grupele de varsta, in limita locurilor disponibile. Pentru inscrierile confirmate pana in 10 septembrie, se aplica o reducere de 20% din tariful primelor doua luni.   Telefon: 0721.331.100

Continue Reading...

Ne desfasuram activitatea intr-un sediu nou

Ne desfasuram activitatea intr-un sediu nou, proaspat amenajat, cu parcare interioara, spatiu de joaca cu casuta, leagane si tobogane, foisor, gazon si teren de fotbal/ baschet. Locurile disponibile pe fiecare grupa de varsta sunt limitate!

Continue Reading...

Noutati – Ateliere

Am inceput atelierele pentru confectionat si decorat martisoare. Ne pregatim cu serbari si ateliere cu parintii pentru Ziua Mamei. Pentru poze si detalii, va rugam sa ne urmariti pe Facebook.

Continue Reading...

Noutati

Incepand cu luna septembrie, ne desfasuram activitatea intr-un sediu nou, proaspat amenajat, cu parcare interioara, spatiu de joaca cu casuta, leagane si tobogane, foisor, gazon si teren de fotbal/ baschet.   Locurile disponibile pe fiecare grupa de varsta sunt limitate!

Continue Reading...

Scoala de vara

Am inceput inscrierile pentru Scoala de vara! Preturi promotionale pentru primii inscrisi! Am inceput inscrierile pentru anul scolar 2014 – 2015. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati!  

Continue Reading...

Noua Cura de Salina

Sanatatea copiilor nostri este una dintre prioritatile noastre, asa ca, incepand cu 4 Noiembrie, vom incepe o noua cura la salina. Astfel, ne vom pregati sistemul imunitar pentru perioada rece care urmeaza. Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne!

Continue Reading...

Ziua Internationala a Drepturilor Copilului

Barbie Fun Club se pregateste pentru sarbatorirea Zilei Internationale a Drepturilor Copilului, in 20 Noiembrie. In acest sens, vom amenaja o expozitie cu lucrari realizate prin diverse tehnici, in incinta Colegiului Tehnic de Vest. Inaugurarea expozitiei noastre va avea loc miercuri, la ora 11:00. Va invitam alturi de noi!

Continue Reading...

Se fac inscrieri

La clubul nostru se pot face inscrieri pe tot parcursul anului, in limita locurilor disponibile la fiecare grupa. Parintii interesati sunt rugati sa ne contacteze ! ______________________________________________ Organizam servicii de supraveghere pentru copii scolari sau prescolari, in cazul in care parintii lipsesc din localitate. Preturi : 15 lei/ ora, 75 lei/ zi ( in timpul saptamanii), 100 […]

Continue Reading...

Ne-am mutat

Din data de 04.02.2013 sediul clubului s-a mutat! Noua adresa este strada Salcamilor, nr. 7. Din acest motiv numarul de telefon 0256-292185 nu mai este valabil!

Continue Reading...